tysdag 7. oktober 2008

Mercy

Før likte eg ikkje mercy - duffy, men no lika eg den! Eg er litt rar, eg veit. Nåken synes kanskje eg er rar for eg ikkje likte den før, nåken synes kanskje for at eg lika den no, nåken synes kanskje for at eg skifta meining. Veit ikkje koffor eg har skifta meining, egentlig. Den er fengande i alle fall!

I dag har eg gått to ganske lange tura nede ved vatnet her. Det er så utrulig fint! Skal legge inn bilde når eg finner kabelen for å legge inn bilder. Trur den ligger i baggen, men har ikkje sett enda. Kan hende eg glømte den heime. Ellers har eg berre vert slapp og det har vert helt herlig. For en gangs skyld har eg virkelig klart å slappe av! Eg sov til halvtolv i dag som var veldig nytt for meg. DEILIG!

Eg har på følelsen at det her blir en av dei beste feriane i historia. Eg drømmer så masse fint for tida. Men får vel vente å sjå til den er over. Håper magefølelsen min er riktig! Håper alle andre har en fantastisk ferie og. Og eg LER av Ina som ikkje har høstfeire i USA.(Men eg savna deg og, baby!)
Rikke og Christian er to solstråle!

Ingen kommentarer: